
Trabzonsporlu Abdulkadir Parmak’ın Mutlu Günü
Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ekibinde forma giyen futbolcu Abdulkadir Parmak bir süredir nişanlı bulunduğu Merve Bozali hayatlarını birleştirdi.
Trabzonspor ekibinde orta saha oyuncusu olarak görev yapan Abdulkadir Parmak, Merve Bozali ile evlendi. Bu evlilik Bordo-mavili kulübün internet sitesinde duyuruldu. Sitede yapılan açıklamada Abdulkadir Parmak’ın dünya evine girdiği ve Merve Bozali hayatlarını birleştirdiği belirtildi.
Düğünde Kalabalık Bir Misafir Topluluğu Vardı
Trabzonspor kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu başta olmak üzere başkan yardımcısı Emin Kahraman, genel sekreter Ömer Sağıroğlu’nun yanında futbol şube sorumlusu Özer Bayraktar, futbolcular yapılan nikahta hazır bulundular.
Abdulkadir Parmak ve Merve Bozali’nin hayatını birleştirdiği nikah töreninde çifte bir ömür boyu mutluluk dilendi.
Güncel Yazılar
- TRABZONSPOR DANNY ROSE ETKİLEŞİMİ
- TRABZONSPOR’DA SAKATLIK ŞOKU
- Trabzonspor 3 Puanı 3 Golle Aldı
- Süper Lig’den TFF 1. Lig’e Kiralık Transfer
- TRABZONSPOR HAFTAYI HIZLI GEÇİRECEK
- Trabzonspor 1 Puanı Son Dakikada Aldı
- Trabzonspor’un Yeni Transferi: Yusuf Erdoğan
- TRABZONSPOR YENİ FORVET ARIYOR
- Trabzonspor’un Antalyaspor Hazırlıkları
- TRABZONSPOR’DA TRANSFER DEDİKODUSU
- TRABZON’A VENEZUELLALI FORVET
- Trabzonspor’dan Yunus Mallı Teklifi
- Yunus Mallı Trabzonspor ile İmza Sürecinde
- EKUBAN FIRTINA’YI UÇURUYOR
- TRABZONSPOR’A POLONYALI GOLCÜ
- Milli Boksör’ün Hedefi Olimpiyatlar
- Trabzonspor – Göztepe Karşılaşması
- BERAT ÖZDEMİR TRABZONSPOR’A HAYIRLI OLSUN
- Trabzonspor Zirveye Oynuyor
- Karagümrük – Trabzonspor Karşılaşması 1-2 Bitti