Trabzonspor

Başarılı Kaleci Uğurcan, YKS’ye girdi

Süper Lig takımlarından Trabzonspor ekibinin genç kalecisi Uğurcan Çakır bugün Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’na girerek spor hayatının yanında eğitim hayatını da devam ettirmeye çalıştı. Bugün yapılan ve ülkemizdeki gençlerin gelecekteki eğitim hayatlarını etkileyecek olan sınava başarılı kaleci Uğurcan Çakır da girdi.

Sosyal Medyadan Paylaşımda Bulundu

Trabzonspor takımının genç kalecisi internette dolaşan sınav sırasındaki fotoğrafını paylaşarak sınava katılan arkadaşlarına seslendi. Maçın ilk yarısını tamamladıklarını ikinci yarısında maça morallerinin yüksek bir şekilde ve heyecanlanmadan çıkalım şeklinde ifadeler kullandı. Çakır sınava giren herkese başarılar dilediğini söyledi.

Süper Lig’in 29. Haftasında Trabzonspor bugün Ankaragücü’nü ağırlayacak. Kaleci Uğurcan Çakır’ın bu maçta yaşadığı sakatlık sebebiyle katılmayacağı düşünülüyor.

Güncel yazılar